Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skoringen lanserer nytt konsept

therese.karlsrud.haugen

Tilføyer 21 nye butikker.

ANNONSE

Shoe-d-vision, som står bak skokjeden Skoringen og dens nesten 200 butikker i Norge og Danmark, satser nå massivt på sneakers-markedet og åpner nytt butikkonsept ved navn SNEAX Stores.

I første omgang dreier det seg om 21 butikker, hvor 11 vil åpne i Norge og 10 i Danmark. Konseptet skal være en del av selskapets vekststrategi, og skal bidra til en enda sterkere posisjon.

Med SNEAX Stores har vi tro på at vi treffer bra inn i tidens populære trend og dermed også en større målgruppe. Sneakers blir bare mer og mer populære og tar mer og mer plass, ikke bare i gatebildet men også på hyllene hos både de tradisjonelle skoforhandlerne, sportsbutikkene og i online fashion shops, sier Frank Siim Sørensen fra Skoringens kjedekontor i Danmark, i en pressemelding.

Sammen med eksisterende Skoringen-butikker er planen at SNEAX Stores skal fungere som en stor shop-in-shop, med egen identitet og uttrykk. De fleste vil også ha egen inngang.

Ved å etablere SNEAX Stores sammen med våre eksisterende butikker tilbyr vi kundene noe nytt, nemlig et inspirerende univers med et stort utvalg av markedets mest populære sneakers-merker. Dette er et supplement til vårt eksisterende sortiment av motesko, merkevaresko og egne kvalitetsmerker til hele familien, tilføyer Frank Siim Sørensen.

De første 21 butikkene skal åpnes torsdag 5.mars, men selskapet meddeler at planen er å utvide med flere i løpet av det neste halve året.

Del artikkel: