Slik skal Wolt og Deli de Luca redusere matsvinn

Skal selge varer med kortere holdbarhet til en redusert pris.

I en pressemelding informerer leveringstjenesten Wolt om at de nå, i samarbeid med kiosktjenesten Deli de Luca, lanserer overraskelsesposer som kan bestilles gjennom Wolt.

I liket med plattformen Too Good to Go, vil Wolt nå gjøre det mulig å handle overraskelsesposer bestående av matvarer fra Deli de Luca, som enten har eller er i ferd med å gå ut på dato.

Annonse

Disse skal det være mulig å forhåndsbestille i appen, plukke opp i butikken og få levert hjem.

Vårt ønske er å selge varer med kortere holdbarhet til en redusert pris, slik at kundene våre kan ta et bevisst og bærekraftig valg, sier Anna Michelle Dante, bærekraftsansvarlig i Deli de Luca, og fortsetter:

Vi selger posene til 49 kroner, og selv om innholdet varierer, vil det alltid være varer til en opprinnelig verdi på minst 149 kroner. Sannsynligvis får du mer for pengene enn det.

Overraskelsesposene kan inkludere dagsferske baguetter, salater, pølser og pizza, utvalg fra Deli’s Kitchen, i tillegg til fersk bakst, kiosk- og dagligvarer.

Vi er alle opptatt av å unngå matsvinn, og med overraskelsesposene fra Deli de Luca får vi testet konseptet på Wolt-plattformen. Om dette blir en suksess, kan dette være noe vi vil ønske å tilby sammen med andre samarbeidspartnere også, sier Terje Forbord, kommersiell leder i Wolt Norge.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!