Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Start din egen nettbutikk – dette er ekspertens beste tips

Christer Pettersson har både skrevet bok og startet en nisjet e-handelsutdanning. // Foto: Privat
Sjekk ut ekspertens unike steg for steg-liste.
David Gustavsson

Hva bør du tenke på når du starter en e-handel? Dette har Christer Pettersson full kontroll på.

Han er født i Linköping, oppvokst utenfor Stockholm og har nå tittelen Chief Customer Acquisition hos nisjebanken Bluestep. Pettersson er også forfatter av boken "E-handel for alle". Men hvordan kan en bankmann så mye om netthandel?

Jo, Pettersson har jobbet i netthandelens raskt utviklende verden i 25 år. Fra starten av fulgte han bransjen som journalist.

Jeg jobbet på tidsskriftet Internetworld på slutten av 90-tallet og fikk sjansen til å møte de første bølgen av e-handlere, og noen av dem er fortsatt her, som Adlibris og Bokus, forteller han til Netthandel og fortsetter:

Siden har jeg blant annet jobbet som nordisk e-handelssjef hos reiseselskapet Apollo, e-handelssjef hos Hultafors Group og som e-handelsansvarlig hos betalingsselskapet Riverty, tidligere Arvato. Jeg har også skrevet et titalls bøker, hvorav fem handler om digitale salg og digital markedsføring.

"Blir bedre på å stille krav"

Han har også vært med på å starte en e-handelsutdanning på IHM Business School, som har skoler i en rekke byer i Sverige. Han savnet likevel en mer omfattende guide til netthandelsbransjen.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: