Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sminkegiganten er allerede nær dobling: ”Rekordene står i kø”

Lene Johansen, Commercial Director i Brandsdal Group.
Foto: Brandsdal Group
therese.karlsrud.haugen

Salget økte med 91 prosent.

ANNONSE

Allerede natt til forrige lørdag dro Black Week i gang hos Brandsdal Group, som driver nettbutikker som Cocopanda og Blivakker. I løpet av den første helgen skal netthandelsselskapet ha mottatt 40 000 ordre.

Selskapet har nettsider i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Østerrike og Polen, og meddeler at den totale økningen for Black Week 2020 ligger på 82 prosent så langt. Isolert for norske Blivakker.no ligger veksten på 91 prosent.

Lagerne våre går på døgnrotasjon for å sikre raske leveranser, vi selger rekordmange produkter per ordre og har aldri hatt så mange fantastiske merkevarer som vi har i år, sier Lene Johansen, Commercial Director i Brandsdal Group, til Ehandel.

Det er dog mye som er annerledes i år, med 70 prosent av administrasjonen på hjemmekontor.

Selv om rekordene står i kø og vi selger som aldri før er det med en litt rar følelse vi i dag tar fatt på Black Friday. For selv om vi kan vise til en enorm vekst til nå gjennom Black Week vet vi jo at det er mange som sliter og som har det tungt i disse tider. Mens vi sitter på den gyldne gren når FHI går ut og anbefaler nordmenn å gjøre handelen på nett i år.

Restriksjonene påvirker også den årlige tradisjonen "Ugly X-mas Sweater Party", som selskapet arranger hvert år på Black Friday. I år holdes denne digitalt.

Likevel er hele Teamet klare for å levere tidens Black Friday. Vår årelange tradisjon med Ugly X-mas Sweater party sammen med kundene våre blir i år erstattet med teamsfest og vi skal gjøre vårt beste for at stemningen holder seg på topp gjennom dagen!

Del artikkel: