Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sminkegigantens Black Friday - solgte 180 000 produkter

Ugly Christmas Sweater Party hos Brandsdal Group.
therese.karlsrud.haugen

Økning på 20 prosent mot fjoråret.

ANNONSE

Årets Black Friday er over, og Brandsdal Group kan i år som i fjor melde om stor suksess og god stemning i sine rosa sminkebutikker. Sammenlignet med tilsvarende dag i fjor skal selskapet ha oppnådd en vekst på 20 prosent samt 180 000 solgte enheter denne ene dagen.

Vi er meget godt fornøyde med Black Friday. Rekorder ble slått og vi endte opp med en vekst på 20% sammenliknet med det magiske rekordåret 2018. Totalt for konsernet endte vi opp med over 180.000 solgte produkter på Black Friday, sier Lene Johansen, salg- og markedsdirektør i Brandsdal Group til Ehandel.

Kundene kåret styggeste julegenser

Sammen med Cyber Monday er Black Week årets viktigste uke for Blivakker og søsterbutikkene Cocopanda, noe som ble feiret  med selskapets årlige Ugly Christmas Sweater Party fredag kveld.

Det legges ned ekstremt mye arbeid for å skape engasjement og tilfredsstille kundenes forventninger. Da er det utrolig gøy å kunne avslutte en slik fantastisk uke med Ugly Christmas Sweater party hvor vi følger alle tallene gjennom kvelden og tar med oss Facebook fansene våre i kåringen av den styggeste genseren, sier Johansen.

Julegenser-temaet er dog ikke den eneste tradisjonen hos selskapet, da også livesendinger og giveaways ser ut til å ha blitt en fast aktivitet. Dette er ekstra populært blant kundene.

Giweawayene og livesendingene via Facebook og Instagram var meget godt besøkte i alle land og vi fikk enormt mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder her. Ellers ser vi at kundene setter pris på det å få med seg noe gratis på kjøpet, og at de å ha med oss produkteksperter i Livesendingene våre også driver mersalg.

Poststreik stoppet finske pakker

Under en hektisk periode som Black Week kan det oppstå utfordringer, men utenom poststreik i Finland skal ting ha gått etter planen i følge Johansen.

Cocopanda finnes i Danmark, Sverige, Tyskland, Østerrike og Polen i tillegg til Finland, hvor post og pakker fra utlandet ikke ble tatt i mot fra mandag forrige uke. PostNord kunne imidlertid meddele at streiken var over onsdag morgen, og at handelen ville gå tilbake til normalen igjen.

Vi startet uken med transportstreik i Finland, men bortsett fra det gikk hele uken smertefritt og med full oppetid, forteller Johansen.

LES OGSÅ: Sminkesuksessen er live på nytt marked

Selskapet kan dessuten meddele at alle varer fra Blivakker var pakket og klare allerede søndag 1.desember etter den store salgsuken.

Det vel verdt å nevne at vi på lageret allerede i går var ferdigprodusert med alle varene som ble solgt under Black Week i Norge, og at alle våre kunder vil få varene sine REKORD raskt levert. Enormt imponert over den innsatsen vår lager og logistikkavdeling leverer. Det kan også meldes om null nedetid på systemene våre fra vår interne IT avdelingen som leverer med topp presisjon gang på gang. Denne uken er virkelig et resultat av teamarbeid på tvers av alle avdelinger.

Cyber Monday opp 50 prosent

Men sminkesuksessen gir seg ikke der, og fortsetter salget under dagens Cyber Monday også, som alltid faller på mandagen etter Black Friday. Dette før de fortsetter desemberhandelen med en eksklusiv julekalender frem til jul.

I dag kjører vi Cyber Monday med noen helt fantastiske tilbud. Det kan nevnes at vi til nå i dag har en start som viser hele 50%  økning mot Cyber Monday i fjor, så dette ser meget lovende ut. Ellers komme vi til å kjøre julekalender gjennom hele desember og bare i Blivakker.no skal vi dele ut gaver til en verdi av hele 250.000 kr fordelt på 24 kalenderluker. Dette har sørget for en helt fantastisk økning på kunder som ønsker å få mail fra oss, avslutter Johansen.

Del artikkel: