Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sminkegigantens butikksuksess - økte med 37 prosent

Blivakkers butikk i hjembyen Kristiansand.
Foto: Joakim Løschbrandt
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nådde nesten 2 millioner i oktober.

ANNONSE

Sminkegiganten Blivakker gjør det godt, også i den fysiske butikken i hjembyen Kristiansand. I oktobermåned økte salget i butikken med 37 prosent sammenlignet med fjoråret, og omsetningen landet på rett under 2 millioner kroner. 

Butikksjefen Linda Marvold forteller om hvordan de jobber for å nå de store summene.

Vi har hatt to tøffe år på lik linje med andre i bransjen under pandemien. Mitt fokus har vært å skape god bedriftskultur hvor menneskene som jobber her står i fokus. Med trivsel, kommer arbeidsglede som igjen smitter over på våre kunder, eller gjester som vi ønsker å kalle dem. Vi som team har jobbet med å ha hovedfokus på kundeservice. Hver kunde hos oss skal bli sett, og spurt om hjelp. Det viktigste for oss er at kunden går ut av døren med et smil, da er veien kort tilbake neste gang de trenger produktene vi selger, sier Linda Marvold, butikksjef Blivakker Markens, til Ehandel. 

Marvold legger til at butikkens gode samarbeid med leverandørene er spesielt viktig, slik at de alltid har både nok og ikke minst de riktige varene inne.

Det er til sammen ti ansatte i Blivakkers fysiske butikk som opplevde enorm vekst i sommer. Planene for årets viktigste handelsmåneder er klare, det bemannes opp og rigges klart for fest.

Vi har totalt 1,5 millioner kunder på nett nå. De fleste kundene hos oss handler på nett, men kommer til oss når de trenger litt hjelp. Jeg tror folk har behov for å besøke fysiske butikker ganske ofte, sier Marvold, og uttaler videre: 

Black Week blir ellevill. Hvis den er ellevill på nett blir den jo ellevill i butikk og! Vi skal gjøre butikken klar for Black Week med ballonger og det ene og andre,  i sammenheng med en julebutikk. Vi bemanner opp og tar inn ekstra med volumvarer vi selger mye av fra før av, da dette er en stor uke for oss.

Butikken preppes altså til Black Week, og butikksjefen forteller at julehandelen dessuten er godt i gang. Salget av julegaver og kalendere har allerede fått en god start, og Marvold forventer at siste rest forsvinner innen utgangen av novembermåned.

Del artikkel: