Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sminkesuksess passerte 100 millioner: “En milepæl“

Berit Sjøvik, daglig leder i Makeup Mekka.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Planlegger også ekspansjon.

ANNONSE

Etter et rekordår med blant annet suksessfull lansering i Sverige, satser Makeup Mekka videre med lansering i både Danmark og Tyskland. Dette skriver E24.

I følge den daglige lederen i selskapet, Berit Sjøvik, skal resultatet før skatt ha landet på 11,9 millioner kroner for de siste tolv månedene, mens inntektene passerte over 100 millioner kroner. Driftsresultatet endte på 12,3 millioner kroner.

Det er utrolig deilig å se. Det er en milepæl, sier Sjøvik til E24.

Sminkeprodusenten selger produkter fra eget merke, og har ikke merket spesielt til nedgang i salget av øyenskygger, foundations, og lignende, til tross for et år med mindre arrangementer og begivenheter. Nå satser de videre i Europa.

Til tross for hjemmekontor og avlyste festivaler har både nordmenn og svensker kjøpt sminke på nett i coronaåret. Nå vil Makeup Mekka satse i Danmark og Tyskland.

Vi ser fint på fremtiden, og når vi får lagt til et land eller to til, så begynner dette å bli ordentlig gøy, sier Sjøvik.

Etter at Norge stengte grensene mot nabolandet grunnet coronaviruset i fjor, satte Makeup Mekka opp farten på sine planer om lansering av nettbutikk i Sverige. I følge Sjøvik gikk det bedre enn de hadde håpet på i løpet av fjoråret.

LES OGSÅ: Ekspansjonen ble suksess - har solgt 100 000 produkter

Fremover vil Makeup Mekka lansere engelsk nettside samt nettbutikk i Danmark og Tyskland.

Vi ser at folk fortsatt trenger make-up, og de kommer til oss, og vi har en fin vekst, sier Sjøvik.

Del artikkel: