Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Snapchat tar netthandelsløsning internasjonalt

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

"Imponert over antall selskaper som har engasjert seg".

ANNONSE

Snap Inc meddeler at de skal rulle ut annonseløsningen Dynamic Ads utenfor USA, som er en tjeneste for nettbutikker som vil selge produkter gjennom plattformen.

Snapchat tester nå Dynamic Ads i Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Nederland, hvor blant annet selskaper som Adidas og Topshop har slengt seg på.

LES OGSÅ: Snapchat lanserer egen netthandel

Den nye netthandelsfunksjonen fungerer ved at nettbutikker kan koble opp sitt utvalg med Snapchat, som automatisk skaper annonser ut i fra produktinformasjonen som finnes. Annonsene sikter seg inn på riktig målgruppe og brukerne skal enkelt kunne klikke på "Kjøp nå" for å gjennomføre kjøpet.

Siden vi åpnet for testing har jeg blitt imponert over antallet selskaper som har valgt å engasjere seg - langt over hva vi forventet oss - hvilket virkelig viser ønske til merkevarer om å komme i gang med netthandel, sier Ed Couchman, daglig leder for Snapchat UK, i en kommentar.

Etter coronapandemien er Snapchat overbevist om at netthandel med mobil vil vokse ytterligere.

I kjølevannet av Covid-19 ser vi hvordan forbrukere har endret hvordan de interagerer med netthandel, der menneskene stadig handler mer på sine mobiler - en trend som vi forventer at vil fortsette, sier FarFetchs, markedssjef Gareth Jones.

Del artikkel: