Snart braker det løs: Her er NXT Nordic 2022

Siste innspurt mot årets NXT Nordic er i gang.

I morgen er det klart for en dag fullspekket av spennende foredragsholdere som tar opp høyst aktuelle temaer for e-handelsbransjen. I regi av Ehandel er årets NXT Nordic fokusert på Gen Z – The Future of Commerce. Den neste generasjonen av forbrukere som stiller høye krav og er nådeløse når det kommer til sømløse handleopplevelser.

Oslo Spektrum fylles med per nå over 900 deltagere, nærmere 50 foredragsholdere og 44 partnere i utstillingsområdet – alle klare for å dele sin ekspertise og innsikt om nettopp Gen Z og hva man må gjøre for å kapre de unge forbrukerne.

Annonse

Vi tar deg gjennom dagen og gir deg en oversikt over de ulike områdene. Det er til sammen tre scener i år, i tillegg til fire session rooms samt utstillingsområdet.

Hovedscenen

Dagen starter med frokost og registrering før det braker løs på hovedscenen kl.08:30. I år er det duoen Christine Dancke og Vegard Harm som ønsker gjestene varmt velkommen og loser publikum gjennom dagen.

Første foredrag på scenen holdes av Ole Petter Nyhaug fra Opinion. Han skal dele de ferskeste trendanalysene og vise oss hva som gjelder akkurat nå – og ikke minst hvilke trender som er i anmarsj. Deretter får publikum innsikt i innovative og miljøvennlige logistikkløsninger fra Terje Aarbog i DHL Express Norway og hvordan trender påvirker forsyningskjedens fremtid av Mats Bjerkaas fra Element Logic og Siri Nordby fra Microsoft.

Det er totalt tre runder med storslagent show på hovedscenen og i de resterende to skal det diskuteres hvordan NFT-er potensielt kan endre verden, vi skal se på den helhetlige kundereisen og avslutningsvis: vi får et innblikk i Metaverse når Nina K. Hareide fra Meta forteller om hvordan du og din virksomhet kan planlegge for neste generasjon internett.

Se fullt program her og les mer om alle foredragsholderne her.

Messeområdet

Ehandel Stage

I messeområdet finner du både Ehandel Stage og Small Stage. På førstnevnte scene skal Ehandels redaksjon intervjue en rekke spennende aktører og dekke temaer som blokkjedeteknologi, lønnsomhet i klimafokuserte startups og influencer marketing.

Henning Frettem, gründer og CEO i Lipscore, kommer for å fortelle om produktanbefalinger og har med seg leder for konseptutvikling i Voice Norge, Victoria Senkpiel. Sistnevnte deler blant annet hvordan de i Voice Norge benytter produktanbefalinger internt i form av innsikt.

Annonse

Christopher Obereder, CMO i Coin Stats, vil sammen med Sophia Adampour, grunnlegger av NFT-galleriet 'verse gallery, og Thuc Hoang, gründeren bak Firi – diskutere blokkjedeteknologi, NFT-er og kryptovaluta. Hva er det og hvordan kan e-handelsbransjen dra nytte av denne teknologien?

Small Stage

I messeområdet på Small Stage finner du Urban Lindstedt. Gjennom dagen gjør han en live podkast med netthandelsaktører som senere vil bli publisert i podkasten Netthandelstrender på norsk, Ehandelstrender på svensk.

Mot slutten av dagen skal et knippe startups få pitche sine idéer til investorene Johan Svensson, CEO i Ehandel, Ole Martin Evensmo, gründer av Springboard Martech og Christopher Obereder, CMO i Coin Stats.

Session rooms

Det er totalt fire sesjonsrom. Her vil det under dagen, når det ikke er program på hovedscenen, holdes mange spennende foredrag fra store selskaper som Google og Snap Inc som skal snakke om fremtidens handel. Det blir liv med Mats & Axel Show, DHL om å Go Global, Go Fast, Go Green, og en haug med andre spennende foredrag.

Se innhold og deltakere på Ehandel Stage, Small Stage og Session rooms her, og les mer om alle foredragsholderne her.

What's NXT?

En innholdsrik dag avsluttes med happy hour i utstillingsområdet, før de godt over 300 deltakere som har sikret seg billett til årets felles middag på restauranten Taket, rusler av gårde til denne senere på kvelden. Billettene til middagen er per nå utsolgt, men det er mulig å bli satt på venteliste.

Nytt av året er at det lanseres billetter til NXT Nordic 2023 allerede i morgen. Da kan man sikre seg billetter med hele 40 prosent avslag.

Avslutningsvis håper man at alle 900+ deltakere sitter igjen med mengder av ny kunnskap, nye bekjente og kanskje også noen nye spennende forretningssamarbeid skapes nettopp på NXT.

Agenda for NXT Nordic 2022 finner du her. Oversikt over alle foredragsholdere finner du her. Alle våre partnere finner du her. Det er fortsatt noen få billetter igjen, de finner du her.

Velkommen!

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!