Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Snusgigantens Norgessatsing – skaffer automatisert lager i Oslo

Gavin O'Dowd, president og administrerende direktør i Haypp Group.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Øker kapasiteten med 300 prosent.

ANNONSE

Haypp Group skal nå effektivisere med et nytt automatisert lager i Oslo. Den nye satsingen skal sørge for kortere leveransetider til de norske kundene, samt øke både effektiviteten og leveringskapasiteten til selskapet.

Haypp Group har tidligere lansert sitt eget lager i Sverige i 2019, hvilket ga tydelige forbedringer. Den direkte kontrollen over lageret muliggjør smidigere integrasjoner med et bredt spekter av last mile-leverandører for å minimere tid fra bestilling til levering. De relativt konsistente dimensjonene rundt bokser med snus og nikotinposer gjør det til en kategori hvor avkastningen på automatisering er høy og skaleres ekstremt godt, sier Gavin O'Dowd, president og administrerende direktør i Haypp Group, i en pressemelding mandag morgen.

Det nye lageret på rett over 2000 kvadratmeter befinner seg på Økern i Oslo, og vil øke selskapets leveringskapasitet med over 300 prosent. Med åtte medarbeidere på plass skal kundene i Oslo-området kunne få varene levert på mellom to og tre timer.

LES OGSÅ: E-handelssjef i XXL får ny toppjobb: "Vokser kraftig i Norge"

At markedet er i rask vekst skal ha gjort det nødvendig for selskapet å gjennomgå alle deres eksisterende distribusjonsnettverk for å sikre at kapasiteten holder tritt med etterspørselen. Dette skal gjelde på tvers av alle markeder, i både Europa og USA. Kortere reisevei skal gagne både kundene, selskapet samt miljøet, ifølge O'Dowd.

Fra et miljøperspektiv, vil kortere leveringsruter også mene lavere CO2-utslipp, som selvfølgelig er et annet positivt resultat. Dette nye lageret er en brikke i puslespillet. Ytterligere tillegg og lagerflytting er planlagt gjennom årets våre voksende markeder, sier O'Dowd.

Kim Andre Nilsen, som ble hentet inn som Norgessjef i nettbutikken Snushjem.no i fjor, forteller til Ehandel at nettbestillinger med rask hjemlevering er akkurat det folk vil ha. Dette sikres med det nye lageret.

For å levere en førsteklasse tjeneste på hjemlevering må logistikken fungere optimalt. Nytt lager i Oslo gir oss muligheten til å forsterke kundereisen ytterligere, med hurtigere og mer presise leveringer i fokus. Fremover vil vi satse mer på neste dag- og samme kveld-leveringer med høy kvalitet. Med et slikt fullautomatisert lager vil vi ha kapasiteten til å ta toppene og til å vokse i årene fremover, sier Nilsen til Ehandel.

Del artikkel: