Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Solgte for 50 millioner på én måned - nå gires det opp

Sofia Bertills, administrerende direktør i Skruvat.
therese.karlsrud.haugen

"Vi har hatt en god utvikling"

ANNONSE

Nettbutikken Skruvat, som tilbyr reservedeler og tilbehør til bil, omsatte for første gang for over 50 millioner kroner på én måned i april. Det er en vekst på 19,4 prosent. Det opplyser vår søsternettside Ehandel.se.

Selskapet har sine røtter i Sverige, men har også virksomhet i Norge og Finland. Under siste regnskapsår, som ble avsluttet i september 2020, økte netthandelens omsetning fra 387 millioner til 414 millioner svenske kroner. Etter flere år med underskudd, leverte Skruvat også et positivt resultat på 17 millioner kroner i pluss.

Vi har hatt en god salgsutvikling det siste året, men vi har fremfor alt snudd den negative resultatsutviklingen til et positivt resultat, fastslår Sofia Bertills, administrerende direktør i Skruvat.

Siden starten i 2008 har Skruvat blitt til Nordens største e-handel for bildeler. Med god selvtillit girer selskapet nå opp til ytterligere vekst.

Vi samarbeider med ledende europeiske leverandører og har bildeler, biltilbehør, dekk og felger for alle ledende bilmerker. Skruvat og søsterselskapet Bythjul er Nordens ledende e-forhandler for det du trenger til bilen din. Vi har en samlet omsetning på 830 millioner svenske kroner per år og eies av Mobivia, som driver Europas største uavhengige verkstedkjeder med virksomhet i 21 land og mer enn 20 000 ansatte, avslutter Sofia Bertills.

Del artikkel: