Søppelet hjemme ble til kjempesuksess!

Sissels og Maurizios smarte søppelbøtte ble en umiddelbar suksess. Betalingsløsningen var imidlertid unødvendig dyr – men for to år siden endret alt seg. Slik kan rett betalingsløsning gjøre livet enklere for deg som driver nettbutikk.

Matrester, skitten plast og mye papp. I hjertet av hjemmet hoper det seg opp mange forskjellige typer emballasje og avfall. Da Sissel Albertsen og Maurizio Lucia grunnla selskapet Komprimo, hadde de lenge tenkt på hvordan søppelet på kjøkkenet kunne tas bedre vare på. Søppelkassen Frank ble løsningen.

Den innovative søppeldunken, som selges via egen nettbutikk, komprimerer avfallet med nesten 70 prosent og har tatt det norske og svenske markedet med storm. Søppelkassen reduserer avfallsvolumet, hindrer lukt og gir orden på kjøkkenet.

– Da vi grunnla Komprimo, hadde vi lenge hatt en idé om produktet vi ønsket å utvikle. Vi hadde store utfordringer med vårt eget avfall, og ønsket å finne en løsning på dette og samtidig hjelpe andre med miljøvennlig avfallshåndtering, sier Sissel Albertsen, gründer av Komprimo.

Hvem kan bruke Dintero Checkout? 

Måtte nøye seg med en dyr løsning

Den gang hadde de nye gründerne knapt erfaring og kunnskap om å starte bedrift. Noe de trengte mye hjelp til var å få en trygg og sikker betalingsløsning. Det viste seg å være vanskeligere enn forventet.

– Flere betalingsleverandører krever «grønne tall», noe som gjør det svært vanskelig for en oppstartsbedrift å lande en god avtale. På det tidspunktet hadde vi ikke så mange valg, men måtte nøye oss med den eneste leverandøren som godkjente oss. Den betalingsløsningen var dyr med tilhørende høye gebyrer, sier Sissel Albertsen.

Lønnsom bytte av betalingsløsning

Tre år etter grunnleggelsen av selskapet byttet Komprimo betalingsløsning. Selskapet har nå vært kunde hos Dintero i to år, og har allerede merket en markant forskjell, både på salg og kundeservice. Med Dintero har Sissel ikke bare spart penger – for første gang har hun fått en fast kontaktperson hos betalingsleverandøren, noe som betyr mye for henne.

– Med min forrige leverandør visste jeg ikke hvem jeg skulle snakke med. Hver gang jeg ringte, svarte forskjellige mennesker, og jeg ble tvunget til å forklare hele sakshistorien min om og om igjen. Nå med en og samme rådgiver er kontakten utrolig enkel, sier Sissel Albertsen

Rådgiveren hennes husker henne, og det er hyggelig å vite at hvis hun har det minste spørsmål, er hjelpen bare en rask telefonsamtale unna.

– Det er stor forskjell på Dintero og min tidligere leverandør. Dette er veldig trygt og enkelt for oss. God kundeservice er minst like viktig som å spare penger, sier hun.

Dintero har gode betingelser og en måneds oppsigelsesfrist