Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Søstrene Grene åpner nettbutikk i Norge: ”Har vært etterspurt i mange år”

Mikkel Grene, daglig leder av Søstrene Grene.
therese.karlsrud.haugen

"Vi har ikke vært så påvirket av nedstengninger i Norge"

ANNONSE

Den danske interiør- og hobbykjeden Søstrene Grene har hatt fysiske butikker i Norge i mange år, men netthandel har latt vente på seg.

Selskapet startet sin digitaliseringsreise i august 2019, og har siden den gang lansert nettbutikk i både Danmark, Tyskland, Frankrike, Nederland og Sverige. I tillegg har de partnerdrevne nettbutikker i Sveits og på Island. Nå har sostrenegrene.com også lansert i Norge.

Vi lanserer nettbutikk nå, fordi dette er noe våre kunder har etterspurt i mange år. Vi har siden mars 2020 lansert nettbutikker i Danmark, Tyskland, Nederland, Frankrike samt Sverige i 2021 og nå også Norge. Dette er land, som vi hele tiden har hatt planer om å rulle ut vår netthandel i, men på grunn av coronapandemien har vi vært nødt til å tilpasse vår strategi underveis og fremskynde lanseringen på en rekke markeder på grunn av lokale lockdowns, sier Mikkel Grene, daglig leder av Søstrene Grene, til Ehandel.

"Ble et godt år"

Grene forteller at grunnen til at den norske nettbutikken lanseres senere enn de andre er at det er et mer komplekst marked, ettersom Norge ikke er en del av EU.

Hvordan har det vært å ikke ha nettbutikk under pandemien?

Vi har ikke vært så påvirket av det, da vi i Norge ikke har opplevd så mange nedstengninger som på våre øvrige markeder. Omsetningen har selvfølgelig blitt rammet i noen perioder hvor det har vært restriksjoner, men vi har også opplevd en økende interesse for våre produkter fordi kundene har hatt mer fokus på hjemmet. Derfor endte 2020 også med å bli et godt år for oss i Norge.

Det er ingen tvil om at nettbutikken til Søstrene Grene har vært etterlengtet. Etter at selskapet lanserte nyheten på sin Facebook-side, strømmet det inn kommentarer som "Det er et mirakel" og "Dette har vi ventet på lenge! Fantastisk"

Så langt har kundene tatt godt i mot nyheten om lanseringen, avslutter Grene.

Del artikkel: