Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Søstrene Grene lanserer nytt butikkonsept med sansene i fokus

Her fra en butikk med samme konsept i København.
Foto: Søstrene Grene
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil tilby en rolig pause i hverdagen.

ANNONSE

I begynnelsen av mars vil Søstrene Grene åpne sin største butikk i Bergensområdet. Butikken blir dessuten første lansering her i Norge med det nye konseptet "Retail for the Senses".

Den danske interiørkjeden har siden inntreden i Norge opplevd jevn vekst, og i 2021 lanserte kjeden dessuten sin norske nettbutikk. Med den nye butikken i Straume på Sotra teller kjeden 38 butikker i Norge.

Norge er et av våre mest etablerte markeder utenfor Danmark, og det er derfor med stor glede at vi kan tilby vårt nye butikkonsept i enda en by. Vi har jobbet hardt for å skape en helt ny, vidunderlig butikkopplevelse, og vi er spente på å kunne vise frem konseptet med mange opplevelsesrike elementer, som vi håper kundene våre vil bli inspirert av, sier Mikkel Grene, administrerende direktør og medeier i interiørkjeden, i en pressemelding.

"Retail for the Senses" skal i følge kjeden basere seg på en videreutvikling av den velkjente butikklabyrinten. Med treelementer og en belysning som beveger seg fra det lyse til det mørke inn mot butikkens kjerne, for så å bli lysere igjen på vei mot utgangen.

LES OGSÅ: Søstrene Grene åpner nettbutikk i Norge: "Har vært etterspurt i mange år"

Butikken på 311 kvadratmeter forventes å åpne i begynnelsen av mars på Sartor Storsenter i Straume. Det er franchise-partner Marita Olsen, som allerede står bak tre andre Søstrene Grene-butikker i området, som skal åpne dette nye butikkonseptet.

Vi gleder oss over å ha funnet enda en flott lokasjon i Bergensområdet, denne gangen på Sotra, der Søstrene Grene har mange lojale kunder. Vi håper på å kunne tilby en rolig pause i hverdagen etter to turbulente år med skiftende restriksjoner og tror vi kan begeistre kundene våre med en sanselig butikk og et alltid skiftende utvalg, sier Olsen.

Del artikkel: