Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Søstrene Grenes digitale ekspansjon – lanserer egen app

Mikkel Grene, adm. direktør og medeier i den danske butikkjeden Søstrene Grene.
Foto: Søstrene Grene
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Målet er å inspirere.

ANNONSE

Den danske interiørkjeden Søstrene Grene fortsetter videre satsing og lanserte i dag sin egen app. Selskapet har tidligere uttalt at Norge er et av deres mest etablerte markeder utenfor Danmark, og det er heller ikke lenge siden Søstrene Grene lanserte sitt nye butikkonseptet Retail for the Senses i sin største butikk i Bergensområdet.

Det familieeide selskapet har i dag mer enn 250 butikker i Europa samt nettbutikker på 8 markeder – hvorav den norske nettbutikken ble lansert senest i fjor. Den nye appen ble tilgjengelig for nedlasting i dag og skal inkludere inspirerende innhold i form av oppskrifter og videoer.

LES OGSÅ: Søstrene Grene lanserer nytt butikkonsept med sansene i fokus

Målet med Søstrene Grenes nye app er å inspirere våre kunder til å skape herlige øyeblikk i sin hverdag fylt med kreative prosjekter. Hos oss utgjør kreativitet grunnen til alt vi gjør og med denne nye appen skaper vi en digital ekspansjon av Søstrene Grenes verden der vi virkelig kan tillegge inspirasjon og gi mye tilbake til våre lojale kunder som vi setter så pris på, sier Mikkel Grene, administrerende direktør og deleier i Søstrene Grene, i en pressemelding.

Naturligvis håper man også at kundene blir inspirert til å handle – noe som skal være enkelt med deres splitter nye webshop i appen.

Såklart er også vår webshop tilgjengelig i Søstrene Grenes nye app. Det er intuitivt, enkelt og bekvemt å handle via en app og vi er virkelig glade for å kunne tilby dette til våre kunder fra og med nå, sier Grene.

LES OGSÅ: Søstrene Grene åpner nettbutikk i Norge: "Har vært etterspurt i mange år"

Del artikkel: