Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sportsgiganten stenger butikken – etter 35 år: "Dessverre har alt en ende"

Illustrasjonsbilde. // Foto: Istock
Intersport stenger dørene etter flere tiår på CC Vest.
Jimmy Andersson

Intersport har hatt sin butikk i kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker i Oslo siden 1989, men snart er det på tide å henge opp trøya for godt.

Til sommeren stenger sportsbutikken dørene for aller siste gang etter mer enn tre tiår på senteret.

ANNONSE

7. oktober 1989, åpnet CC-vest som stormarked, med blant annet vår butikk, G-sport (den gang), som en del av grunnbutikkene. Dessverre har alt en ende, og etter 35 år som CC-vest senter sin trofaste sportsbutikk er det dags for å stenge dørene her hos oss på Intersport i sommer, skriver Lea Gundersen, butikksjef hos Intersport CC Vest i et innlegg på LinkedIn.

Hvorfor butikken nå velger å stenge fremgår ikke, men det er ingen hemmelighet at sportsbransjen er en av de bransjene som har opplevd en nedgang i salget de siste årene.

Til tross for at jeg har hatt utallige utskiftninger av regionsledere og butikkledere opp igjennom, har jeg stått rak for å nå målet, om å en dag ta over Intersport CC-vest.

Jeg er stolt, æresfylt og glad for at jeg ble den personen som kan heve flagget til topps når butikken stenger dørene, og har mine beste kollegaer ved min side til siste dag hos oss, skriver Gundersen som har jobbet i butikken og selskapet i 12 år.

Del artikkel: