Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sprell utvider i Sverige – og jakter desto flere butikklokaler

Foto: Sprell
Føles veldig bra, kommenterer Sprell-sjefen.
Nils Lund

Leketøy- og barneutstyrskjeden Sprell tar nye steg i nabolandet. Frem til nå har kjeden kun hatt én butikk i Sverige, mens man teller 22 butikker på hjemmebane.

Nå til sommeren åpner imidlertid Sprells butikk nummer to i Sverige, i Stockholm. Mens den første ligger i Täby, blir butikk nummer to liggende i Sickla, rett utenfor Stockholm sentrum. Butikken skal åpne i juni i år.

ANNONSE

Det føles veldig bra at vi har funnet det rette butikklokalet og utvider vår svenske virksomhet, sier Christian Sogn Iversen, administrerende direktør i Sprell, i en uttalelse.

Butikken vil romme 200 kvadratmeter og man har fått fatt på en leieavtale med hjelp av eiendomskonsulenten JLL. De avslører at Sprell har ambisiøse planer og leter etter ytterligere lokaler, enda mer sentralt i Sveriges hovedstad, for en såkalt flaggskipbutikk.

Vi gledes over et bra tilskudd til Sickla. Ekspansjonen for Sprell fortsetter og fremover vil vi finne et lokale for en flaggskipbutikk innen rammene på 300-500 kvadratmeter, sier Elsa Merhawi, Head of Tenant Representation hos JLL, i en kommentar.

For Sprell Butikk AS har pilene pekt én vei de siste årene, og det er oppover. I 2022 omsatte selskapet for 195,8 millioner kroner, med et overskudd på 7,3 millioner.

Del artikkel: