Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sprengt kapasitet i butikkene: “Hent pakkene snarest“

therese.karlsrud.haugen

Full stopp på 30 hentesteder.

ANNONSE

Stadig flere utleveringssteder er nå fulle av pakker som ikke er hentet. De siste dagene har mer enn 30 butikker måttet si nei til å ta imot flere pakker. Det opplyser PostNord i en pressemelding i dag.

Hele 30 norske butikker har måttet avvise paller med pakker. Det fører til at kunder må hente pakker i andre butikker.

Det begynner å tette seg til. De siste to dagene har vi mer enn 30 butikker som måtte avvise én eller flere paller med pakker som skulle vært utlevert hos dem. For kundene betyr det at pakkene må hentes i en annen butikk i nærheten, sier Ole A Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør hos PostNord Norge.

Problemet forplanter seg. Det er veldig viktig at alle som har fått beskjed om at de har en pakke som venter på dem, henter den snarest mulig, sier Hagen.

Av hensyn til smittevernet ønsker PostNord at de som skal hente pakkene forsøker å bruke tiden om formiddagen eller kvelden når det er færre mennesker i butikken. 

Denne og neste uke er årets travleste for PostNord og andre selskaper, som leverer pakker til dem som har handlet julegaver på nettet. I år ligger pakkevolumene 30-40 prosent over fjoråret.

I tillegg startet økningen tidligere enn vanlig, og vi må regne med at det høye volumet holder seg helt frem til de siste dagene før jul. Begge deler øker faren for at hentestedene bli overfylte. Dette til tross for at vi har økt kapasiteten og har 30 prosent flere hentesteder enn i fjor, sier Hagen.

Kilder sier også at Post i Butikk har opplevd kø i dag. Dette utenfor rushtiden, hvor det er anbefalt å hente pakkene.

Del artikkel: