Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Start 2024 med å øke ecommerce omsetningen

Etter en vanskelig år, bringer det nye året med seg optimisme for netthandelen. Dette er en ideell tid  for å reflektere over hva som kan forbedres. For de som driver nettbutikker, enten rettet mot  forbrukere eller bedrifter, er dette et godt øyeblikk for å vurdere helsen til deres digitale  handelsløsning. Mange kan også sitte med følelsen av at netthandels løsningen har blitt rotete å  jobbe med i frontend og backend. Det å gi nettbutikken din en grundig helsesjekk ved starten av året kan være nøkkelen til å oppnå god vekst og suksess i 2024 og årene fremover.

En av de viktigste aspektene ved en grundig helsesjekk av en nettbutikk er å evaluere  brukeropplevelsen. Uansett om det er en B2C- eller B2B-løsning, er brukervennlighet nøkkelen. Vi i  PearlConvert vil bidra til å analysere nettbutikken din med overnevnte og alt fra design, kundereisen  på nett, søkemotor, navigasjon, sikkerhet og performance på tvers av enheter og den generelle  arkitekturen av systemer du har valgt. 

Så, hvordan kommer vi i gang? 

Før helsesjekken tar vi en prat med dere for å bli kjent, få en bedre forståelse av utfordringene deres  og kartlegge bedriftens mål og målgruppe. Det er mange muligheten i en helsesjekk. Det viktigste er  at vi blir godt kjent og enige om hvor skoen trykker mest. 

Så, hvorfor er det viktig å starte 2024 med en helsesjekk av nettbutikken din? Svaret er enkelt: en  sunn nettbutikk gir bedre resultater. Ved å utnytte kunnskapen og kompetansen til eksperter, kan du  identifisere og gripe muligheter for forbedring som kan ha en betydelig innvirkning på suksessen til  din B2C- eller B2B-nettbutikk. 

La 2024 være året der din nettbutikk når nye høyder gjennom en grundig og nøye gjennomtenkt  helsesjekk. Ved å ta de riktige skrittene nå, kan du legge grunnlaget for en vellykket og bærekraftig  fremtid for din digitale handelsplattform. 

Ta kontakt på mail hans@pearlconvert.no eller gå inn på www.pearlconvert.no for å lese mer om hvordan vi jobber. 

Del artikkel: