Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Staypro ekspanderer videre i Norden: ”Storslått innsats”

Foto: Proffsmagasinet
Visedirektør i Proffsmagasinet Mikko Ollinen
Elisabeth Dahl Skjervheim

"En viktig milepæl i vår ekspansjonsreise", sier visedirektør Mikko Ollinen.

ANNONSE

I en pressemelding kommer det frem av den svenske nettbutikken Proffsmagasinet, kjent under navnet Staypro i Norge, utvider videre i Norden. Den 9 oktober ble Staypro Danmark lansert.

Staypro ble grunnlagt i 2007 og solgte i utgangspunktet verktøy og måleinstrumenter, men har i løpet av de siste årene vokst til å omfatte VVS og inneklima, produkter til arbeidsplassen, elektrisitet og belysning samt produkter til hjem, hage og fritid.

Lanseringen av Staypro i Danmark markerer en viktig milepæl i vår ekspansjonsreise. Vi er sikre på at den velprøvde forretningsmodellen vår, kombinert med vårt brede produktsortiment og vårt fokus på kvalitet, vil bli godt mottatt av de danske kundene, sier selskapets administrerende direktør Mikko Ollinen.

Staypro ble lansert i Norge i 2016 og i Finland i 2017.

Når vi etablerer Staypro i Danmark, gjør vi det med en storslått innsats, inklusive dansktalende kundeservice og fleksible leveranser via vårt svenske hovedlager i Hallsberg. Samarbeidet med Nets og PostNord sikrer smidige betalinger og pålitelige leveranser, forteller Mikko.

Del artikkel: