Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sterk vekst for byggevarekjeden - netthandelen opp 40 prosent

therese.karlsrud.haugen

Lanserer gratis hjemlevering.

ANNONSE

Byggevarehandelen Byggmax merker stor pågang av hjemmefiksere over hele landet, som bokstavelig talt har begynt å gå på veggen hjemme. Nettbestillingene hos gjør-det-selv kjeden har i den forbindelse steget med 40 prosent den siste uken.

Et prosjekt i hjemmet er bra for både mental og fysisk helse. Vi merker at mange finner frem verktøykassen nå som myndighetene anbefaler at vi holder oss hjemme, sier Espen Nicolaisen, regionsansvarlig i Byggmax, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hjemleveringsbransjen merker trykket: "Kan gi kraftig boost"

Byggmax har forsterket sine retningslinjer gjeldende håndhygiene, forbedret rutiner for rengjøring og lar ikke medarbeidere med det minste symptom på sykdom eller forkjølelse komme på jobb. Selskapet har også bestemt seg for å nå tilby gratis hjemlevering til alle over 70 år.

Mange av oss bekymrer oss litt ekstra for besteforeldrene nå. Det er viktig at folk i risikogruppene følger råd fra Folkehelseinstituttet og ikke går i butikken. Vi ønsker å hjelpe folk over 70 år til å være hjemme og samtidig kjøpe nødvendige byggevarer. Vi ønsker samtidig å oppfordre andre i detaljhandelen til å gjøre det mulig for eldre kunder å fortsette livet så normalt som mulig til tross for disse ekstraordinære tider, sier Nicolaisen.

LES OGSÅ: Sterk økning av Vipps-transaksjoner: "En dobling den siste uken"

"Klikk og hent bestillinger går i taket"

Klikk og hent funksjonen, hvor du bestiller på nett og henter i butikk, har blitt godt mottatt av kunder i detaljhandelen de siste årene. Under situasjonen med corona har funksjonen blitt enda mer populær.

Vi merker spesielt at «Klikk og hent» bestillinger går i taket. Med klikk og hent plukker butikken alle varene kunden funnet frem til på nett hvorpå kunden henter det i «Drive-through». Vi har jo noen kunder som ikke en gang ønsker å gå ut av bilen. Det går til og med en historie nå om at noen har lykkes med tæpp-funksjonen på kortterminal gjennom glasset på et lukket bilvindu, men det tror jeg er en røverhistorie, avslutter Nicolaisen.

LES OGSÅ: Halverer prisen på hjemlevering for å hindre smitte

Del artikkel: