Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sterk vekst for Europris - økte resultatet med 115 prosent

Administrerende direktør i Europris, Espen Eldal.
therese.karlsrud.haugen

Omsetningen gikk opp 400 millioner.

ANNONSE

Driftsinntektene til Europris økte med 28 prosent til 1,89 milliarder kroner i tredje kvartal. Det er opp fra 1,47 milliarder sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Resultatet samtidig doblet og økte med 115 prosent til 191 millioner kroner. 

Europris leverte nok et sterk kvartal og jeg vil igjen takke alle medarbeidere for deres innsats under den ekstraordinære tiden, sier administrerende direktør i Europris, Espen Eldal, i rapporten.

Europris skriver at den sterke salgsveksten i stor grad skyldes endret forbrukeratferd og strenge restriksjoner fra myndigheter, som har gjort at mange jobber hjemmefra og færre reiser. 

Under året har vi i betydelig grad utkonkurrert markedet og segmentert vår posisjon som Norges ledende lavpriskjede. Dette er resultatet av solid varehåndtering i alle deler av verdikjeden.

Europris har åpnet en ny butikk i tredje kvartal og planlegger å åpne åtte ytterligere butikker i løpet av 2020. Før kvartalet ble avsluttet, utnevnte Europris også Stina Charlane Byre til CFO i selskapet.

Del artikkel: