Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sterk vekst for motekjeden - skal åpne 15 nye butikker i Norge

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Ekspansjonsplanen er kraftfull"

ANNONSE

I 2019 åpnet det svenske og raskt voksende moteselskapet sin første butikk i Norge. Nå kan Lager 157 etter to år konstatere at også det norske markedet er lønnsomt.

Den totale omsetningen til selskapet er doblet på fire år, og er forventet å lande på rundt 1,7 milliarder svenske kroner i år. Videre skriver Lager 157 i en pressemelding at deres ekspansjonsplan er kraftfull. I tillegg til 30 nye butikketableringer fordelt på Norge og Finland, er nemlig målsettingen nå også satt for Danmark.

Johanna Winther, COO i Lager 157, forteller til Ehandel at det er ønskelig med minst ett fullkonsept i Oslo-området, og at de 15 nye butikkene som skal etableres i Norge siktes inn mot byer med høyt innbyggertall og gjerne med universiteter.

Når vil de 15 nye butikkene i Norge være på plass?

Det er vanskelig å si. Det avhenger helt og holdent på leiemarkedet. Vi ønsker helst lokaler på rundt 1800-2500 kvm, aller helst i eksterne handelsområder. Vi håper at utviklingen på lokalmarkedet vil gå raskere fremover, sier Winther til Ehandel.

Den nyeste butikken i Norge åpnet i Fredrikstad denne sommeren. Etter få uker gikk den rett til topps på motekjedens omsetningsliste.

Fredrikstad er en fantastisk butikk med høy salgstakt, så vi er veldig fornøyde med dette fullkonseptet og det er akkurat den type butikk vi håper å åpne fler av, forteller Winther.

LES OGSÅ: Butikkåpningen ble suksess: "Målene våre for Norge er høye"

Lager 157 har totalt fire butikker i Norge. To av dem er såkalte fullkonsepter, og ligger i Fredrikstad og Kristiansand. De resterende to butikkene er noe mindre, beliggende i Oslo og Sandnes.

Del artikkel: