Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stjernen tilbake etter fem år – inn i styret til Komplett

Susanne Ehnbåge, CEO i Lindex, er nå også styremedlem i Komplett ASA.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"En uovertruffen kombinasjon".

ANNONSE

Tirsdag 9.mai ble Kompletts årlige generalmøte holdt og styret ble oppfrisket med en rekke nye medlemmer.

Blant dem finner vi Susanne Ehnbåge, som i dag leder moteselskapet Lindex. Det er nå fem år siden hun forlot rollen som administrerende direktør i Netonnet, men nå er hun, på et slags vis, tilbake til gamle trakter.

Hjemelektronikk er en spennende bransje og Komplett befinner seg på en svært interessant reise. Jeg har fortsatt å følge min gamle arbeidsgiver Netonnet og det føles bra å komme nærmere virksomheten igjen, forteller Susanne Ehnbåge til Ehandel.

Som nytt styremedlem i Komplett vil Ehnbåge få stor innflytelse og Sverre Rune Kjær, leder av valgkomiteen i Komplett, er overbevist om at Ehnbåge med sin erfaring og kunnskap vil kunne stille de rette spørsmålene og komme med verdifulle innspill nå som Komplett med oppkjøpet av Netonnet skal kapre også det svenske markedet.

Hun har en erfaring fra Netonnet som er verdifull. Fordi vi har slått oss sammen med Netonnet blir vi mye sterkere i det svenske markedet og det har hun veldig god kjennskap til. Så er hun i dag konsernsjef, så hun har en god lederbakgrunn for å sitte i et styre samt at hun har den kommersielle teften som alltid er bra å ha med i et styre.

Når man i tillegg kan bransjen er det en uovertruffen kombinasjon. Vi var veldig glade for at hun ville stille seg til disposisjon for oss, kommenterer Kjær.

"Brenner for virksomheten"

Vi spurte Ehnbåge hva hun håper å kunne bidra med som ferskt styremedlem i Komplett.

Jeg er overbevist om at det finnes en sterk og bred kompetanse i styret, hvilket gjør det vanskelig for meg å uttale meg om mitt konkrete bidrag på dette stadiet. Jeg brenner for virksomheten og jeg tror det er nødvendig med stadig fornyelse. Det vil si å utfordre deg selv med de nye kravene og behov som dukker opp, sier Ehnbåge.

Hvordan føles det å være tilbake fem år etter at du forlot Netonnet?

Det stemmer at det er fem år siden jeg forlot Netonnet og innen den tid hadde jeg jobbet med hjemelektronikk i 15 år. Det føles veldig godt. Det skjer mye på fem år, så nå gjelder det å sette seg inn i hvor virksomheten står i dag, runder Ehnbåge av.

Del artikkel: