Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stormberg i Norgestoppen på innovasjon

therese.karlsrud.haugen

På liste over Norges mest innovative virksomheter.

ANNONSE

Innovasjonsmagasinet og INNOMAG har kåret Norges 25 mest innovative virksomheter, med Norges største bank DNB på toppen, etterfulgt av Posten Norge, Jotun og Yara. Samtidig har turøtysprodusenten Stormberg kommet med på listen under femte plassen. Det er første gang en klesprodusent er med.

Denne prisen er en stor inspirasjon for oss i arbeidet videre. Vi må få takke de som har nominert oss, Kundene våre og juryen. Mest av alt må jeg få takke alle Stormbergerne som går på jobb hver dag for å gjøre verden til et litt bedre sted, sier daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen Ekberg, i en pressemelding.

I sin begrunnelse skriver juryen følgende: “Stormberg, klesfirmaet fra Kristiansand har gått i front i mange år. De var første norske tekstil- og sportsmerkevare som ble tatt opp som medlem i Initiativ for Etisk Handel og har helt siden 2008 vært en klimanøytral virksomhet med klimanøytrale produkter. Stormberg er blant landets beste på sosial innovasjon og tør å være tydelige.”

Stormberg, som i år debuterer på listen, får endelig betalt for sin vilje til å tenke bærekraft og tenke utenfor boksen, sier juryleder Truls Berg, som er ansvarlig redaktør i InnoMag og leder av Open Innovation Lab of Norway, i en kommentar.

Stormberg er også tidligere i år rangert høyt på innovasjonsmålinger. Tidligere i år kom resultatene fra Norges Handelshøyskoles Innovasjonsindeks, der folket kåret Stormberg til Norges fremste på sosiale innovasjoner og blant de ti beste på kommersielle innovasjoner.

Del artikkel: