Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stormberg om Amazon-etableringen

Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg.
Stormberg
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil teste den nye plattformen med egen storefront på Amazon UK i løpet av høsten.

ANNONSE

Forrige uke kunne vi lese at turtøyprodusenten hadde registrert seg på Amazon. Nå forteller selskapet om høstens planer på den nye plattformen.

Vi vil i første omgang konsentrere oss om UK som er et interessant marked for å gjøre erfaringer og se hvordan vi kan ta i bruk de mulighetene plattformen gir, sier daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen Ekberg, i en pressemelding.

I løpet av høsten skal Stormberg etablere en egen "storefront" på Amazon UK. Med målsettingen om å bli Nordens mestselgende turtøysprodusent, vil selskapet fokusere på å være der kunden er - uavhengig av om det er på Amazon, egne nettsider eller fysiske butikker.

I Stormberg er vi opptatt av å tilrettelegge for kundenes behov og kjøpsmønster. Vi ser ikke på Amazon som en trussel, heller som en mulighet. Handel og kjøpsvaner er kontinuerlig i utvikling, og vi har lenge sett at store digitale markedsplasser som Amazon har vokst frem, sier Ekberg.

LES OGSÅ: Virke om Amazons inntreden i Norden: "Man må se mulighetene det representerer"

At dagens forbrukere stadig ønsker å ta bevisste valg med tanke på bærekraft og etisk handel ser Stormberg på som en styrke i møtet med den internasjonale markedsplassen. Ekberg tror nordiske kunder vil velge merkevarer de kjenner og stoler på, også på Amazon.

Uavhengig av hvordan Amazons inntreden i Norden vil se ut, så er det nærliggende å tro at markedsplassen vil spille en viktig rolle i norsk netthandel i årene som kommer, sier Ekberg.

Del artikkel: