Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stormbergs nye nettkonsept

Stormberg lanserer bruktbutikk på nett.
Stormberg
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nå kan man kjøpe og selge brukte Stormberg-klær gjennom deres nettbutikk.

ANNONSE

Stormberg har i 12 år hatt egen panteordning på klærne sine, men nå lanserer de også bruktbutikk på nett. Her kan kunder både kjøpe og selge brukte Stormberg-klær slik at tøyet får lenger levetid. 

Hvert år kastes det alt for mye klær i søpla. Vi vet at klærnes levetid er viktig i et bærekraftsperspektiv og med bruktbutikken ønsker vi å legge tilrette for at turtøyet vårt kan brukes igjen og igjen, sier daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen Ekberg, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Stormbergs tips om bærekraft

Turtøykjeden vil overvåke bruktbutikken og forhåndsgodkjenne alle salgsinnlegg, men foruten det vil all formidling og alle transaksjoner skje mellom privatpersoner.

Bruktbutikk er noe vi har planlagt lenge, og etter at vi fikk oppgradert plattformen til nettbutikken vår er den nå klar til bruk. Bruktbutikken vil bli et springbrett for flere spennende prosjekter i tiden fremover, sier Ekberg Nilsen.

LES OGSÅ: Midt i krisen - detaljhandelen økte kraftig

Panteordningen til Stormberg ble lansert i 2008 og fungerer slik at kunder kan levere klær fra deres merke tilbake til en av deres butikker. På vaskelappen finner kundene informasjon om hva de kan få igjen for å levere plagget, og deretter blir det sendt videre til enten Fretex eller Svenske Røde Kors for gjenbruk eller gjenvinning.

Del artikkel: