Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Strikkemekka går globalt: ”Dette er bare starten”

Nettgründeren Eirik Fuglestad forteller om siste storsatsing, nemlig global ekspansjon av Strikkemekka.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal bli verdensledende.

ANNONSE

For drøyt en måned siden fortalte Eirik Fuglestad, gründeren bak Strikkemekka, Designhandel og Motehus, at en lansering i Sverige lå i kortene for nettbutikken Strikkemekka. I dag deler han nyheten om at Strikkemekka like gjerne satser globalt.

Lanseringen gjelder først og fremst for USA og de aller fleste land i EU. Fremover forventer nettgründeren ukentlige adderinger av flere land.

Dette er bare starten av en større reise vi vil jobbe med i 2022 og årene fremover. Vi har satt oss et litt hårete mål om å bli verdensledende på garnsalg på nett, sier Fuglestad i en mail til Ehandel.

Det globale lanseringsprosjektet er foreløpig i del én av en større prosess. Per nå kan selskapet motta og håndtere ordre og logistikk til de ulike markedene. Videre følger en dypere inntreden hvor merkevarer, markedsføring og nettsider tilpasses hvert enkelt marked.

LES OGSÅ: Tror på vekst i 2022: "Vi har blitt verdensmestere i endring"

Nettbutikkene i Fuglestad Holding AS omsatte i 2021 for rett i underkant av 200 millioner kroner, opplyser Fuglestad til Ehandel. Blant nettbutikkene i konsernet er det nettopp Strikkemekka som står for det meste av omsetningen.

Gründeren satser dessuten stort innen 3PL med Logistikksentralen AS. Investeringen på 15-20 millioner kroner skal sørge for å løse logistikken til både hans egne butikker, men også andres. Dette kan du lese mer om her.

Del artikkel: