Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Strømselskap og nettbutikk inngår samarbeid med Clas Ohlson

therese.karlsrud.haugen

Skal teste fysisk salg i 90 butikker.

ANNONSE

Det norske digitale strømselskapet Tibber, som også selger smartprodukter til hjemmet i sin egen netthandel, trer nå inn i den fysiske verden gjennom Clas Ohlson. I en pilottest ruller Tibber ut strømbesparende produkter i 90 norske Clas Ohlson-butikker.

Vi er overbevist om at det er en kombinasjon mellom det fysiske og digitale som er fremtiden, så nå gjenstår det bare for oss å teste ut hva som funker, sier Edgeir Vårdal Aksnes, administrerende direktør i Tibber, til Ehandel.

LES OGSÅ: Clas Ohlson begynner å tilby lagringstjenester

Tibber har siden oppstarten i 2016 hatt rask vekst og har investorer som Petter Stordalens Strawberry Equities, Founders Fund, Wisk Capital og BKK Spring, i ryggen. Hovedveksten kommer fra å være et strømselskap, men siden lanseringen av nettbutikken i 2018 har også den blitt en viktig del av selskapet. Mellom 2018 og 2019 skal omsetningen ha blitt tidoblet. Med det nye samarbeidet ser Tibber for seg store vekstmuligheter.

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for folk flest å få kontroll over strømforbruket. Ved å samarbeide med Clas Ohlson får vi et unikt distribusjonsnett som gjør at vi når ut til flere og øker tilgjengeligheten på våre produkter. Vårt produkt er relativt nytt på markedet og flere trenger hjelp for å ta det i bruk. Hos Clas Ohlson kan kundene nå få hjelp og veiledning av flinke folk på en annen måte enn vi har kunnet tilby tidligere, sier Vårdal Aksnes.

LES OGSÅ: Norges største matbutikk på nett inngår samarbeid med Clas Ohlson

Hjemlevering samme dag

Clas Ohlson er på sin side opptatt av å forenkle hverdagen i alle hjem, og vil derfor bidra til hvordan kundene enklere kan redusere eget strømforbruk. For Oslo-beboere vil Clas Ohlson tilby hjemlevering av Tibber-produkter samme dag.

Et samarbeid med Tibber er helt i tråd med vår strategi om å tilby kundene våre tjenester og produkter som forenkler hverdagen i alle hjem. Vi er begge opptatt av smarte dingser som rett og slett gjør ting enklere for kundene våre. Å kunne redusere strømforbruket og spare strømutgiftene er både bra for miljøet og for lommeboken. Nå gjør vi det enda enklere for kunden å redusere strømforbruket ved at de enkelt kan kjøpe produktet i en av våre 90 butikker og nettbutikken vår. I Oslo-området vil kundene også kunne få Tibbers produkter levert helt hjem på døren samme dag, om de ønsker det, sier Stine Trygg-Hauger, administrerende direktør i Clas Ohlson, i en pressemelding. 

Del artikkel: