Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Styrker posisjonen ytterligere - bikket 1000 hentesteder

Marius Lilleeidet, ansvarlig for hentesteder i Helthjem.
Foto: Helthjem/Endre Igland
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Finnmark står for tur.

ANNONSE

De siste årene har Helthjem vokst raskt, og spesielt ser man en stor økning i pakker som sendes mellom privatpersoner. Satsingen på valgfrihet for forbrukerne styrkes, og hjemleveringstjenesten kan nå vise til over 1000 utleveringssteder i Norge.

Helthjem har allerede landets beste hjemlevering. Samtidig som vi fortsetter å utvikle hjemleveringstjenestene våre til å bli enda bedre, skal vi også sørge for at kundene får størst mulig valgfrihet ved handel - derfor er det et fokus for oss å få opp disse utleveringsstedene over hele landet, sier Marius Lilleeidet, ansvarlig for hentesteder i Helthjem, i en pressemelding.

I løpet av november skal Helthjem etablere seg i Finnmark. Det blir i første omgang tre hentesteder i Alta.

Kundene er fornøyd, så da skal vi fortsette holde nivået opp - samtidig som vi ekspanderer videre ut i Norge og utvikle tjenester som er enkle for kundene våre, sier Lilleeidet.

LES OGSÅ: Rigger Helthjem-teamet for videre vekst: "Vi gleder oss"

Helthjem økte i 2020 omsetningen med 234 millioner. Resultatet endte på negative 0,6 millioner kroner, hvilket Helthjem forklarte med investeringer samt at det ble gjort en rekke nyansettelser. I 2020 vokste kategorien pakker sendt mellom privatpersoner med hele 228 prosent.

Del artikkel: