Suksess for trekløveren: Satte omsetningsrekord på 204 millioner

"En kundevekst som har overgått våre forventninger".

I en pressemelding kommer det frem at Skruvat, Bythjul og Däckskiftarna satte omsetningsrekord i oktober, med en samlet omsetning på over 204 millioner norske kroner.

Oktober var en "all time high" når det gjelder omsetning, det var virkelig flott å se, og også lønnsomheten som fulgte etter, det var en rekordmåned når det gjelder lønnsomhet også, sier Claes Kjelldorff, administrerende direktør i Bythjul Norden AB, AB Skruvat Reservdelar og Däckskiftarna AB.

Annonse

AB Skruvat Reservdelar og Bythjul Norden AB har vært Nordens ledende netthandelsaktører innen bilreservedeler, dekk og felger.

Tidligere i år ble også Däckskiftarna en del av det franske Mobivia-konsernet, noe som innebærer at de nordiske selskapene i konsernet har gått fra å være rene nettbutikker til også å tilby dekkskifting offline gjennom Däckskiftarna.

Åpnet stasjon på Nesbru

I oktober åpnet den første stasjonen i Norge under navnet Byttdekk på Nesbru utenfor Oslo. Stasjonen har et omfattende tjenestetilbud med alt fra dekkskift og montering til salg og lagring av dekk.

Åpningen i Norge har vært en suksess. Allerede i løpet av de første ukene har vi hatt en kundevekst som har overgått våre forventninger. Vi er også utrolig fornøyde med samarbeidet med franchisetakerne våre som har gjort en fantastisk jobb på stedet, sier Christoffer Johansson, kommunikasjonsdirektør i Däckskiftarna og Bythjul.

Byttdekk ble startskuddet for videre etableringer i Norden. I tiden fremover er målet å holde samme ekspansjonstempo i Sverige som i resten av Norden.

Vi går inn i Norge med mye erfaring og stor tro på tilbudet vårt. Det er allerede etablert nettsalg i Norge via Byttdekk.no, som vi nå kan supplere med fysisk tilstedeværelse, sier Johansson før han runder av:

Planen er å fortsette ekspansjonen sammen med franchisetakerne våre, først i Oslo-området og deretter på flere steder både i Norge og Sverige. Dette er bare begynnelsen.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!