Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Suksess med nytt butikkonsept: Nå står Nordland for tur

Foto: Synsam
Elisabeth Dahl Skjervheim
elisabeth@netthandel.no

"Vi er stolte og gleder oss stort til offisiell åpning."

ANNONSE

I 2022 åpnet Synsam Norges aller første resirkulerings- og outletbutikk for brukte briller. I løpet av 2023 har bruktbriller blitt en integrert del av butikkonseptet i 3 nye Mega Outlets rundt om i landet.

I morgen den 7. desember åpner Synsam årets fjerde Mega Outlet – en Synsam-butikk med Outlet og bruktavdeling i butikken.

Kundene våre er veldig fornøyde med det nye konseptet, og muligheten til å gjøre bærekraftige kjøp – og som også er bra for lommeboken, forteller markedsføringssjef i Synsam, Malika Myrseth, til Netthandel. 

LES OGSÅ: Optikerkjeden åpner second hand-butikk: “Et tilbud for fremtiden“

Den nye butikken i Narvik skal dekke nærmere 150 kvadratmeter, og tilby et bredt utvalg av kjente merkevarer og bruktbriller.

Synsam jobber aktivt med resirkulering og gjenbruk. Briller og solbriller gjenvinnes fra samtlige av våre butikker, der kundene aktivt bidrar til den sirkulære flyten gjennom å levere inn sine brukte produkter, forteller Myrseth før hun fortsetter: 

Med dette nye konseptet bidrar vi til større sirkulær flyt når brillene og solbrillene får en ny mulighet.

Til nå kan Synsam-kunder benytte seg av tilbudet i Kristiansund, Ski, Alta og på Strømmen. Synsam er ikke fremmed for å ekspandere videre i landet.

Vi ser alltid etter attraktive lokaler med god beliggenhet å åpne i, sier Myrseth.

Nå er de imidlertid klare for den kommende åpningen.

Vi er stolte og gleder oss stort til offisiell åpning av vår nye butikk i Narvik tidlig i desember. Vi ser frem til å tilby vårt øyehelsetilbud til innbyggerne i byen, sier Ingrid Holm, administrerende direktør i Synsam avslutningsvis.

LES OGSÅ: Optikerkjeden med ny storsatsing – åpner sin første Megastore

Del artikkel: