Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Betonggigant åpner netthandel i Norge

therese.karlsrud.haugen

Deres første nettbutikk.

ANNONSE

Den svenske familiebedriften Finja ble startet allerede i 1957, og er i dag ett av Skandinavias fremste innen betongbransjen med 800 ansatte og et omsetningsmål på to milliarder kroner. Nå tar selskapet steget inn i Norge, i form av en norsk netthandel.

Med Finja.no skal selskapet skape en ny måte å handle tørrmørtel og murblokker på, både for privatpersoner og bedrifter. Dette blir Finjas første nettbutikk.

Med et nøye utvalgt sortiment for det norske markedet, lanserer vi vår nye e-handel. Her kan du handle døgnet rundt, og vi tilbyr også entreprenøren å bestille levering direkte til byggeplassen. På denne måten minimeres både transport og håndtering, sier Veronica Jensen, pressekontakt hos Finja, i en pressemelding.

På nettstedet kan kundene også finne arbeidsinstruksjoner og DIY-beskrivelser for både store og små byggeprosjekter. I den mobile arbeidsinstruksen skal alle arbeidsoppgaver presenteres klart og tydelig sammen med Finjas produkter og instruksjoner om hvordan man bruker dem.

Del artikkel: