Svensk e-handelsuksess til Norge: “Skal bli størst i Norden”

Håper reisen i Norge tilsvarer den vellykkede veksten i hjemlandet.

Den svenske e-handleren My Perfect Day selger dekorasjoner, interiør og alt tilbehør man skulle måtte trenge til bryllup, dåp og andre festdager. Etter et vanskelig første år under pandemien har salget tatt seg opp og gründeren bak konseptet, Pauline Grindvall, kan melde om en omsetning på 21 millioner svenske kroner i 2021.

Nå tar hun første steget i sin nordiske ekspansjon – hvor Norge er førstemann ut.

Annonse

Min visjon har alltid vært at selskapet skal bli størst i Norden innen sin nisje. Etterspørselen fra de norske kundene har vært til stede lenge, men med tanke på tilveksten vi har hatt i Sverige har vi valgt å fokusere helt og holdent på det svenske markedet frem til nå. Det føles utrolig bra å endelig kunne ta steget inn i Norge og forhåpentligvis gjøre samme reise der, forteller Grindvall, gründer og administrerende direktør i My Perfect Day, i en pressemelding.

Selskapet ble i 2021 en del av Aller Media-konsernet som satser stort innen e-handel.

Med tanke på den positive tilvekstreisen My Perfect Day har hatt i Sverige og likhetene mellom de to markedene finnes det svært gode forutsetninger for å lykkes i Norge, sier Fredrik Blomqvist, ansvarlig for e-handel i Aller Media.

Siden etableringen i 2014 har My Perfect Day hatt en tilvekst på rundt 70 prosent i snitt hvert år. Da pandemien traff stoppet det opp. Med en utvikling av sortiment og tilpasning av produkter som passet litt bedre til en pandemitilværelse – tok tilveksten fart selskapet hentet seg inn igjen.

Dette året forventes det at utsatte festligheter gjenopptas og at tallene for 2022 vil merke endringen fra forrige sommer.

Vi ser en ordentlig bryllupsboom i sommer og mange utsatte fester som endelig blir noe av. Etterspørselen på mange av våre produkter er til og med større nå enn før pandemien, sier Grindvall.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!