Svensk interiørkjede utvider i Norge – åpner nettbutikk

"Et viktig steg".

Etter det selskapet selv kaller en vellykket vår, preget av nyetableringer i både Sverige og Finland, er Granit altså klare for å ta flere større steg.

Ikke bare skal det åpnes en flaggskipbutikk i Finland, men nå skal også de norske kundene få tilgang til deres nettbutikk.

Annonse

Interiørkjeden har fra før av totalt 40 butikker – hvorav 7 ligger i Norge. Fem butikker ligger i området Stor-Oslo, en i Bergen og en i Stavanger.

Lanseringen av nettbutikken i Norge har vært etterspurt i en tid. Etter vår fremgang i Sverige, Finland og Tyskland er vi glade for å kunne utvide vårt nærvær i Norden gjennom lanseringen av vår norske nettbutikk.

Vi ser dette som et viktig steg i vår utvikling og ser frem til å kunne tilby våre norske kunder vår shoppingopplevelse, døgnet rundt, sier Håkan Åkerström, administrerende direktør i Bergendahl Home, i en pressemelding.

Åpningene av både nettbutikken og de nye fysiske butikkene markerer en betydelig ekspansjon for merkevaren, som nå blir enda mer tilgjengelig for sine nordiske kunder.

Granit ble etablert i 1996 og har siden 2009 vært en del av Bergendahlskonsernet. I 2022 etablerte konsernet satsingsområdet Bergendahl Home, som består av Granit, KitchenTime og Confident Living.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!