Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk plattform storsatser i Norge: “Vi ser et enormt potensial“

Fredrik Hedblom, CEO i Jetshop.
therese.karlsrud.haugen

Samarbeid med norsk friluftsaktør ga mersmak.

ANNONSE

Etter er vellykket samarbeid med norske Bergans har netthandelsplattformen Jetshop fått mersmak, og selskapet kan nå meddele at de går inn i det norske markedet for fullt. Det er nyansatte Martin Brekke, tidligere salgssjef innen e-handel for Svea i Norge, som leder satsningen.

Tidspunktet for denne satsningen er helt rett. Jeg ser frem til å kunne kombinere erfaringen og kunnskapen min med det Jetshop har å by på, og å skape synergier som tar forretningene til kundene våre til et nytt nivå, sier Martin Brekke, Senior Sales Executive på Jetshop, i en pressemelding.

Jetshop har siden 2002 jobbet med å utvikle den skybaserte plattformen, som i dag regnes som Sverige fremste i sin kategori. Nå regner de med å gjøre store forskjeller for norske nettbutikker også.

Etter vår erfaring, er det mange i dag som er fastlåst til tunge og dyre systemer, fordi valget av plattform ikke har blitt analysert godt nok. Vi ser et enormt potensial i Norge. Her finnes det muligheter til å gjøre store forskjeller i e-handlenes omsetning online – med bedre lønnsomhet som et resultat, sier Fredrik Hedblom, CEO på Jetshop.

Del artikkel: