Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk tech-selskap får Schibsted på eiersiden: ”Skal forenkle returer”

Schibsted Ecommerce & Distribution, her ved Håkon Høst Brunsell og Cathrine Laksfoss.
Foto: Endre Igland
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Et unikt konsept, sier Schibsted om Turnr.

ANNONSE

Det svenske tech-selskapet Turnr får Schibsted som hovedeier. Selskapets konsept er allerede rullet i gang i Sverige, og skal nå bli tilgjengelig for de norske kundene via Helthjem-nettverket.

Sammen skal de legge bedre til rette for sirkulær handel og sette fart på det grønne skiftet ved å forenkle retur-prosessen ved netthandel.

Vi heier på selskaper som tør å satse. Turnr har utviklet et unikt konsept som skal forenkle returer, samtidig som de ønsker å redusere miljøfotavtrykket. De har vist gode resultater til nå, og det blir utrolig spennende å utvikle videre, sier Cathrine Laksfoss, direktør i Schibsted Ecommerce & Distribution, i en pressemelding.

Fra et bærekraftig perspektiv er problemer med returer et hyppig diskutert tema hvor man hittil ikke har funnet en god nok løsning. Dette vil Turnr og Helthjem endre, og sammen skal de kutte lengden på reiseveien for netthandelspakker som returneres.

Vi har allerede nettverket på plass, så nå ønsker vi sette fart på det grønne skiftet i vår næring. Dette er bare begynnelsen på en rekke investeringer vi ønsker å gjøre for å bygge nye, mer bærekraftige netthandelsløsninger i det nordiske markedet, sier Laksfoss.

Visjonen er klar

Turnrs med-gründer, Daniel Mattebo, uttaler at han er svært stolt over å ha med Schibsted på reisen mot en bedre fremtid. Også Håkon Høst Brunsell, leder for Schibsteds Ecommerce-satsing, er tydelig på hva som er målet.

Visjonen er klar: vi ønsker å legge til rette for sirkulær handel og gjøre det enklere å ta mer bærekraftige beslutninger i handlehverdagen, sier Brunsell.

Del artikkel: