Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svenske Lyko med ny storsatsing – tredobler lagerkapasiteten

F.v.: Gründer av Lyko, Stefan Lyko, Stina Munters, Kommunalråd Vansbro, og adm. direktør Rickard Lyko.
Foto: Lyko
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal stå klart til superuken i 2023.

ANNONSE

Lyko avslører i dag sin neste megasatsing, nemlig en tredobling av lagerkapasiteten. Utvidelsen vil sikre den kapasiteten sminkegiganten behøver med en buffer for perioden innen lageret skal stå klar. Det nye lageret vil nemlig romme 23 600 kvadratmeter og stå ferdig innen Black Week 2023.

Total vil Lyko etter utvidelsen ha et sentrallager på totalt 40 000 kvadratmeter, tilsvarende omtrent 7,5 fotballbaner.

Vi må ta avgjørelsen nå, den underliggende e-handelspenetrasjonen innen skjønnhet vil fortsette å øke i alle våre markeder samtidig som vi planlegger for fortsatt store økninger i salget på våre nye markeder, sier Rickard Lyko i en pressemelding i dag.

Det nye lageret vil også romme kontor og personalområder samt sikre rom for ytterligere automasjon. Innledningsvis bedømmer det svenske selskapet at kapasiteten på 40 000 pakker i døgnet ikke vil være begrensende for deres tilvekst.

Det er gledelig at Lyko fortsetter å styrke sin virksomhet i Vansbro, selskapet er en viktig katalysator i kommunen og er vår største private arbeidsgiver med 10 prosent av den arbeidsføre befolkningen, sier Stina Munters, kommunalråd i Vansbro kommune, hvor Lyko holder til.

LES OGSÅ: Lyko fortsetter veksten – "øker kraftig i Norge"

LES OGSÅ: Lyko skal sikre fortsatt tilvekst – henter 500 millioner

Del artikkel: