Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sy-startupen ligger an til en dobling mot fjoråret

Gründerne av Fæbrik, Jenny Skavlan, Mari Norden, Ingrid Vik Lysne og Ingrid Bergtun.
Foto: Fæbrik.no
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Ledes i dag av Karoline Berg Kjønniksen.

ANNONSE

Gründet av kvartetten Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Ingrid Vik Lysne og Mari Norden i 2020, har den norske sy-startupen Fæbrik vært ledet av Karoline Solberg Kjønniksen som daglig leder siden desember 2022.

Nå forteller den daglige lederen at man allerede har slått fjorårets omsetning og at selskapet ligger an til en dobling i 2023.

Kjønniksen er i år nominert i E24s årlige kåring Ledertalentene. Hun forteller til avisen at hun sverger til å heie frem sine sy-kolleger i hverdagen.

Jeg elsker å jobbe med mennesker som er flinkere enn meg! Det å sette sammen team og la andre mennesker få blomstre er det aller morsomste jeg vet om. I Fæbrik opplever jeg dette daglig og det driver meg, forteller Kjønniksen til E24.

Gjennom nettbutikken Fæbrik.no selges symønstre, gavekort, overskuddstekstiler fra norske klesmerker samt nettkurs. Fæbrik AS leverte i 2021 en omsetning på 4,2 millioner kroner.

Fæbrik har opparbeidet seg en solid kundebase og har over 100 000 følgere på Instagram. Til høsten skal de samle syentusiaster og fylle Vikingskipet i Hamar under festivalen Fæbrikstad.

Kjønniksen kom fra stillingen som salgssjef hos det norske klesmerket Holzweiler før hun entret Fæbrik, hvor hun jobbet fra 2017 til 2022.

Del artikkel: