Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Synsam følger markedet med haukeblikk – fortsetter med jevn etableringstakt

Foto: Synsam
Fortsetter satsingen på outlet og second hand.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Synsam har uttalt et mål om å etablere 90 nye butikker i Norden i løpet av de neste to årene. Butikketableringene ruller på, og denne gangen er det Hammondgården i Porsgrunn som står for tur.

Optikerkjeden er blant de største i Norge, med sine nå 122 butikker.

Vi har lenge lett etter det perfekte lokalet i Porsgrunn, slik at vi kan være tilgjengelige der kundene våre er, og det har vi funnet i Hammondgården, sier Ingrid Holm, administrerende direktør i Synsam Norge.

ANNONSE

LES OGSÅ: De leverer sitt beste kvartal noensinne: "Aldri vært sterkere"

Butikken vil romme 250 kvadratmeter og  er en del av kjedens Mega Outlet-satsing. Det betyr at kundene vil finne både outlet-varer og brukte innfatninger i butikken.

Porsgrunn har allerede et godt etablert optisk marked og vårt konsept vil supplere det allerede eksisterende tilbudet godt med både produktutvalg, optikertjenester og vårt nyeste Outlet-konsept, fortsetter Holm.

Synsam er ikke fremmed å teste nye konsepter. Optikerkjeden vil også i Porsgrunn tilby sin abonnementstjeneste, hvor kunden får muligheten til å fornye både briller og abonnement årlig. Dette inkluderer kostnadsfrie justeringer og reparasjoner, i tillegg til en rekke andre fordeler, opplyser Synsam.

Del artikkel: