Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tar opp kampen med de store - kan passere 12 millioner

Raymond Wassengen, gründer og daglig leder i Mobilverkstedet.no.
therese.karlsrud.haugen

Gjør nettsuksess med brukte telefoner.

ANNONSE

I 2016 stiftet Raymond Wassengen Mobilverkstedet AS, som i første omgang fokuserte kun på reparasjon av ødelagte telefoner. Tilbudet ble raskt en suksess og han fant fort ut at det også var et marked for salg av brukte telefoner på nett.

Selskapet holder til i Sandefjord, hvor de er totalt fem personer fordelt på lager, kontor og showroom. Allerede første år omsatte selskapet for 2 millioner kroner, etterfulgt av 5 millioner kroner neste år.

Regnskapet for 2019 er ikke helt ferdigstilt, men de foreløpige tallene tyder på at omsetningen vil lande på 8 millioner kroner. Også i 2020 skal den positive utviklingen ha fortsatt og selskapet har nå en omsetning på høyde med fjorårets.

Vi har hatt en god vekst og tror hvertfall på å bikke 12 millioner kroner i år, men det kan også bli en del høyere. Den kommende perioden blir viktig, sier Raymond Wassengen, til Ehandel.

Wassengen forklarer årsaken til veksten som følgende:

Vi har lite klager fra kunder, god oppfølging og utrolig mange returnerende kunder, det har gjort at kunder som tidligere handlet reparasjoner og tilbehør, nå kommer tilbake å handler sine telefoner her, forklarer han.

Miljøbevisste

Nordmenn har blitt mer miljøbevisste og er mer opptatt av å kjøpe telefoner av høyere teknisk grad. I følge Mobilverkstedet handler hver nordmann i snitt ny telefon hvert tredje år.

Mobilverkstedet.no kunne gått veien om å selge nye telefoner, men dette var et marked de ikke ønsket å drive konkurranse på. I stedet fører de ulike grader av brukte telefoner, slik at kundene kan velge telefon etter hvilket behov de har.

Populært til barna

Mobilverkstedet peker på at kjøp og salg av brukte telefoner på privatmarkedet kan være usikkert, og at mange ikke vet helt hva de får. Hos Mobilverkstedet blir alle telefoner av ulik grad overhalt og selges med teknisk garanti.

I følge selskapet er det ekstra populært med brukte telefoner som første telefon til barna.

Vi får ofte tilbakemeldinger fra kunder som forteller oss at de heller velger å kjøpe telefonen hos oss på grunn på grunn av prisnivået og garantien vi gir, sier Wassengen.

Del artikkel: