Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Teknikmagasinet kjøpes opp

Teknikmagasinet lanserer nytt offensivt konsept
therese.karlsrud.haugen

Selges for 41 millioner kroner.

ANNONSE

For er par uker siden ble det kjent at svenske Teknikmagasinet var konkurs, etter sin andre runde med restrukturering. Nå kjøpes konkursboet opp for 41 millioner svenske kroner. Kjøperen er Ambia Trading Group, som blant annet står bak Digital Inn. Selskapet ser store muligheter for Teknikmagasinet.

Vi har fra før vært interessert i å komme oss nærmere sluttkunden med det produktsortimentet vi har tilgang til gjennom andre konsernselskaper, og denne kombinasjonen passer veldig godt. Vi ser også muligheter for å bygge en effektiv organisasjon som håndterer gruppens behov av alt fra stabsfunksjoner til tjenester som lager og logistikk. Å utnytte organisasjonen effektivt og optimere vareflyten er sannsynligvis de to viktigste fremgangsfaktorene, sier Marcus Andersson, daglig leder Ambia Trading Group, i en pressemelding.

Oppkjøpet innebærer selskapets lager, inventar, aksjene i det heleide norske datterselskapet med 35 butikker og retten til å forhandle frem fortsatt leieforhold med rundt 50 butikker i Sverige.

Dette innebærer en fantastisk ny start i det påbegynte arbeidet med å tilpasse Teknikmagasinet til de forutsetningene som råder innen detaljhandelen i dag. Øvrige selskaper i Ambias portefølje muliggjør synergier som kan effektivisere vår virksomhet. Vi kommer til å bygge videre på vårt tjenestetilbud og fortsatte å utvikle vårt produkttilbud - for å bli den selvsagte destinasjonen for funtech og andre teknologiske livsstilsprodukter, sier Ulrika Göransson, daglig leder for Teknikmagasinet Sverige.

Del artikkel: