Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Temu åpner egne lagre – utfordrer Amazon med tredjepartslogistikk

Nå setter e-handelsgiganten fart på leveransene.
Jimmy Andersson

Temu har tatt det amerikanske og europeiske markedet med storm. For cirka en måned siden lanserte Temu en amerikansk markedsplass, og nå planlegger den kinesiske e-handelsgiganten å styrke posisjonene sine ytterligere i USA.

Og de planlegger å gjøre det ved å fremskynde leveransene.

LES OGSÅ: Rakettvekst for den kinesiske storspilleren: Slik har Temu fått fotfeste i Vesten

ANNONSE

Selv om selskapet er betydelig billigere enn mange av sine konkurrenter, tar det vanligvis rundt en uke for kjøperen å motta varene sine, siden de blir sendt med fly direkte fra Kina. Men det skal det bli endringer på.

Ifølge Marketplace Pulse har Temu satt opp egne lagre i landet der selgere kan plassere varene sine, for å raskere kunne nå de amerikanske forbrukerne.

Allerede 5 000 selgere

Tjenesten ligner den Amazon tilbyr gjennom sin 3PL-løsning FBA. Forskjellen er imidlertid at Temu ikke har bygget opp sin løsning selv, men i stedet har inngått partnerskap med selskapene Winit og Easy Export, som nå hjelper Temu med å tilby en 3PL-løsning for selgerne.

Temu har allerede fått med seg rundt 5 000 selgere. Alle skal være fra Kina, og de vil altså sende produktene sine i bulk fra Kina til de amerikanske lagrene, for å kunne tilby raskere levering i USA.

Tanken med den nye markedsplassløsningen sies imidlertid å være å deretter kunne inkludere lokale selgere eller selgere fra andre land.

LES OGSÅ: Temu og Shein tar over luftrommet - trenger 100 fraktfly hver dag

Del artikkel: