TikTok åpner i Norden – skal ansette ”dusinvis”

Har 100 millioner europeiske brukere.  

Den raskt voksende plattformen TikTok, som er kjent for sine korte videosnutter om alt og ingenting, har denne uken åpnet sitt nordiske kontor i Sverige. Nærmere bestemt Stockholm.

Selskapet meddeler at satsingen ikke bare er ment for å utvikle det svenske markedet, men også andre viktige markeder i Norden.

Annonse

LES OGSÅ: Klager inn TikTok for skjult reklame: "Det er alvorlig"

Sverige er et kraftverk når det gjelder teknologi og det nordiske økosystemet for teknologi blomstrer, så vi er veldig glade for å åpne et kontor i Stockholm. TikTok er blitt tatt imot med stor entusiasme og vi ser en stadig økende trend der flere og flere svensker, både enkeltpersoner og annonsører, bruker appen for å la kreativiteten flyte, sier Liv Sandberg, administrerende direktør i TikTok Norden, i en pressemelding.

I slutten av 2020 og begynnelsen av 2021 skal TikTok ha rekruttert flere ledere, som skal utgå fra det nordiske kontoret. De skriver også at planen er å "sysselsette dusinvis av ansatte" utover lederstillingene, innen markedsføring, reklame og media.

Det nordiske kontorets hovedoppgave blir å støtte merkevarer, annonsører samt små og mellomstore selskaper med å markedsføre seg gjennom TikTok. Man skal også øke kjennskapen om plattformen i Norden.

I pandemietider, kanskje mer enn noensinne, trenger vi innhold i livet vårt som i det minste et øyeblikk gir oss latter og glede.

TikTok har nå 100 millioner aktive kontoer i Europa og vokser også raskt i Norge. Her ligger appen på fjerde plass i Appstore, over nedlastede apper i kategorien Underholdning.

Jeg er veldig glad for at teamet mitt og jeg har gleden av å støtte utviklingen av TikTok-samfunnet i Sverige og de andre nordiske landene, legger Liv Sandberg til.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!