Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tilbake i normal drift: ”Vi vil takke alle som har hjulpet til”

Fretex er i full gang med arbeidet å tømme innsamlingsboksene igjen.
Foto: Fretex
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etter stengte butikker og mottak er Fretex tilbake i drift - også med forbedret innsamlingsstrategi for miljøet.

ANNONSE

I marsmåned måtte Fretex be folket om å vente med levering av gaver og klær til innsamlingsboksene rundt om i landet. Nå er de tilbake i drift, og kommunikasjonssjef i Fretex, Trine Gjermundbo, oppfordrer nordmenn til å rydde i klesskapet i høstferien.

Tidlig i koronapandemien ba vi folk om å oppbevare Fretexposene hjemme en stund fordi salget stoppet opp og det var færre på jobb til å tømme boksene. Giverne har hørt på oss og vi vil takke alle som på den måten har hjulpet til, sier Gjermundbo i en pressemelding.

Med over 3000 innsamlingsbokser plassert rundt om i landet har Fretex også funnet en måte å gjøre tømmingen mer miljøvennlig. I løpet av de siste månedene har nemlig de mange innsamlingsboksene blitt utstyrt med egne sensorer som måler innholdet og kapasiteten i hver boks. Dermed blir kjørerutene for tømming av bokser mer effektivt.

Bruk gjerne høstferien til å rydde i sommertøyet og lever det som andre kan få glede av til Fretex, oppfordrer Gjermundbo.

LES OGSÅ: Fullt hos Fretex - nå storsatser ny vintagebutikk

Nedstengningen av butikker og mottak tidligere i år på grunn av coronaviruset gav dog noen positive ringvirkninger - til eksempel den nye vintagebutikken Rifind.no. Bak den nye nettbutikken står Similla Aslaksen og Natalie Henriksen, som i mars fortalte til Ehandel at de tar sikte på å bli Norges største på vintage og second hand sammen med Fashion Rental Group, som igjen driver utleieportalen Borrow & Style.

Del artikkel: