Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Toppet 100 millioner forrige måned: ”Rått arbeid fra alle team”

Logistikkteamet i Youty Group.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal feire når støvet har lagt seg.

ANNONSE

Youty Group, som består av skjønnhetsselskapene Nordicfeel, Blush og Eleven, kan nå feire en vel overstått kampanjeperiode hvor flere rekorder er slått. På én måned har gruppen nemlig nådd 100 millioner svenske kroner.

Ved spørsmål om hva som ligger bak en så vellykket måned, svarer Marcus Johansson, COO i Youty Group, klart.

Et fantastisk team i nisseverkstedet med lang erfaring innen e-commerce, i tillegg til et langt og nøysomt forarbeid mellom våre team og leverandører som resulterer i en bra plan, forteller Johansson til Ehandel.

Hva har dere gjort for å nå 100MSEK på én enkelt måned? 

Grunnen til det er, som jeg ser det, et vellykket arbeid med sammenslåinger mellom Nordicfeel, Eleven og Blush de siste 2-3 årene. Men den viktigste forutsetningen akkurat i år er det råe arbeidet alle team i selskapet har gjort til sammen, sier Johansson.

Logistikk- og levering har måttet styrkes noe, i tillegg har logistikkteamet ifølge Johansson kjempet "det lille ekstra" for å gjøre kundene fornøyde. Dessuten kan gruppen meddele å ha pakket hele 15.000 ordre på ett skift, dette uten automatisering.

Nå er det dags for feiring i Youty Group.

Såklart skal vi feire på et vis når støvet har lagt seg etter Black Friday og jul. Akkurat nå samler vi inn forslag fra våre medarbeidere da det er viktig at det blir en feiring de setter pris på, avslutter Johansson.

Del artikkel: