Trademax’ Norgessatsing: ”Jo flere spillere, jo bedre”

Tre av åtte butikker er åpnet.

Knappe to måneder etter Trademax' åpnet sin andre butikk i Norge, som forøvrig også er selskapets største i Norden, følger åpningen av butikk nummer tre på Åsane i Bergen. Det svenske selskapet har allerede avslørt et mål om å etableres i alle av landets største byer.

Bergensbutikken hadde offisiell åpning den 24.mars, og til tross for sterk konkurranse i området kan åpningshelgen kalles en suksess.

Annonse

Vi er veldig fornøyde med åpningshelgen i Bergen. Vi er generelt utrolig takknemlige for den responsen vi har fått fra våre norske kunder og det føles bra å kunne åpne enda en butikk i Norge. Den gode mottakelsen, ikke bare i Bergen men også i Oslo og Trondheim, gjør at vi planlegger åpning av ytterligere butikker i Norge i løpet av året, forteller Christian Eriksson, pressekontakt ved Trademax, til Ehandel.

Vi kan forvente totalt åtte Trademax-butikker her til lands, ifølge Tobias Höglind, Head of Retail i Trademax.

Når det gjelder konkurransen, ønsker vi den velkommen. Jo flere spillere i området jo bedre. Vi ønsker å være der kundene er og vi er veldig trygge på konseptet vårt, sier Höglind i en pressemelding.

LES OGSÅ: Møbelgiganten fortsetter butikkutvidelsen i Norge – blir Nordens største

Over all forventning

Både åpningen av Oslo- og Trondheimbutikken slo selskapets tidligere rekorder. Det er tydelig at kundene ønsker den svenske møbelgiganten varmt velkommen.

At vi slo både salgs- og besøksrekord i Trondheim føles helt fantastisk! Og at vi i tillegg klarte dette på bare tre dager og ikke fem som våre tidligere premiereåpninger har vart, er noe vi ikke engang turte å drømme om, sier Höglind, og uttaler videre:

Vår forretningsidé er å tilby produkter til de absolutt beste prisene på markedet, uten å ofre kvaliteten. Vi vil tilby kunden alt til hjemmet og med et sortiment på over 200 000 produkter er valgmulighetene så og si uendelige. I våre butikker fokuserer vi først og fremst på de største produktgruppene; sofaer, senger, spisegrupper, hagemøbler og spabad. Ved hjelp av personalets kompetanse kan vi tilby en personlig handleopplevelse.

LES OGSÅ: Møbelgigant åpner butikk i Norge: "Ser frem til å møte våre norske kunder"

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!