Tre ting å se etter når du velger en delivery management-programvare

Delivery Management-programvare er et element i detaljhandelens økosystem som vil fortsette å øke i betydning. Ifølge Reportlinker forventes markedet for delivery management-programvare i Europa å vokse fra USD 389,2 millioner i 2019 til USD 925,3 millioner innen 2027.

En delivery management-programvare gjør det mulig for forhandlere å administrere alle aspekter av leveringsprosessene deres – fra å lage tidsplaner til sanntidssporing og elektronisk leveringsbevis. I tillegg lar det forhandlere sende fraktdataene de trenger i riktig format og skrive ut fraktetikettene slik transportøren trenger dem, noe som er et kritisk problem for mange.

Kundene kommer også til gode. Delivery management-programvare lar dem spore fremdriften for leveringen av varene sine, gir bedrifter fullstendig informasjon om levering, sanntidsoppdateringer og forbedret sporing av leveranser, blant annet.

I beste fall kan en delivery managment-programvare fungere som en strategisk vekstdriver. Det kan gi store fordeler for selskapet når det gjelder å forbedre merkevarens omdømme og lojalitet. Det lar forhandlere og nettbutikker tilby et bredt spekter av leveringsalternativer i nettkassen og holder kundene informert om fremdriften i leveringen. Det kan med andre ord forbedre kundeopplevelsen. Det gjør også interne prosesser mer effektive, ved å automatisere book & print prosessen. Programvare for leveringsadministrasjon kan gi nyttig innsikt som kan hjelpe selskaper med å utvikle seg.

Viktige ting å se etter når du velger en delivery management-programvare er:

  1. Multigheten til å skalere – støtte selskapets fraktbehov i hvert vekststadium. Det må integreres med eksisterende arbeidsprosesser og administrasjonsverktøy.
  2. Et stort bibliotek av transportører som lar kunder tilby en rekke leveringsalternativer og enkelt utvide på tvers av markeder
  3. Effektiv integrasjon - en løsning som fungerer med kundenes eksisterende infrastruktur på tvers av flere komplekse lokasjoner og distribusjonssentre for å gi viktige data og analyser for å forbedre ytelsen

nShift er verdens ledende leverandør av programvare for leveringsstyring og en strategisk vekstdriver. Dette gir våre kunder mulighet til å levere en bedre kundeopplevelse, forbedre kundetilfredsheten, tilby et komplett utvalg av leveringsalternativer, skape nye inntektsmuligheter og utvikle bærekraftige leveringsalternativer.

For å finne ut hvordan nShift kan hjelpe deg, kontakt dem gjerne på www.nshift.com