TRY kapret ARK: “Skal lage Norges beste nettbutikk”

ARK vil moderniseres.

Gyldendals bokhandelkjede ARK satser kompromissløst på brukeropplevelse når de sammen med TRY Dig skal utvikle det de har som mål skal bli landets beste nettbutikk.

De tradisjonelle bokhandlerne har de siste årene satset stort på å klive inn i deg digitale verden, noe Kjartan Dannatt fra Gyldendal er klar på at er en nødvendighet.

Annonse

For oss er det helt avgjørende å levere den beste handleopplevelsen, om den så er på nett, i butikk eller på mobil. For å kunne innfri på dette så må vi modernisere oss, sånn at vi kan jobbe på en ny måte. I dag må man levere kontinuerlig på det teknologiske i takt med at kundenes behov endrer seg, og de endrer seg hele tiden, sier Kjartan Dannatt, CTO i Gyldendal.

Det er altså det norske tech-selskapet TRY Dig med Kaare Øystein Trædal i spissen som har kapret ARK som kunde. TRY Dig ble til i begynnelsen av året, etter at TRY kjøpte ut Pearl Group av selskapet TRY Pearl.

Vi er veldig fornøyde med å ha funnet en partner som TRY, som ikke bare skjønner oss som kunde, men også forstår våre kunder godt. Avgjørende for valget av partner var å kunne levere på moderne teknologi, å forstå forretning like godt som teknologi, og ha god kjemi. Det er få som sjekker av alle tre på en gang, sier Dannatt.

LES OGSÅ: TRY kjøper ut Pearl Group – etablerer ny merkevare

For TRY Dig skal forøvrig ARK være en drømmekunde.

De vil ta brukeropplevelsen på alvor på ekte, og tør å ta de modige teknologiske valgene som kreves for å få det til. Brukere i dag stiller langt strengere krav og har svært høye forventninger til digitale handelsopplevelser. Da er ikke jobben ferdig ved lansering – på mange måter begynner den da. En slik kontinuerlig tilnærming til design- og teknologiutvikling er det som kjennetegner de beste i klassen på nettopp brukeropplevelser i 2022, sier Trædal, før han uttaler videre:

Når vi nå inngår et partnerskap er målet klart: Vi skal lage Norges beste nettbutikk.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!