Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Trygve Hillesland blir NetOnNets nye Norgessjef

Trygve Hillesland tiltrer rollen som Netonnets Norgessjef i august.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Skal skape magiske øyeblikk".

ANNONSE

I august får Netonnet i Norge ny administrerende direktør på plass. Trygve Hillesland forlater Elkjøp til fordel for elektronikkjeden som for et års tid siden fusjonerte med Komplett.

Hillesland ser Netonnet som den ledende virksomheten i bransjen hva gjelder kombinasjonen av e-handel og fysisk handel og påpeker at han etter sine 20 år i bransjen fremdeles ser store muligheter.

Derfor ser jeg veldig frem til å videreutvikle NetOnNets posisjon på det norske markedet fremover sammen med teamet. Det er nettopp i skjæringspunktet mellom nåtid og fremtid vi finner de beste og mest kundevennlige retailkonseptene og det er nettopp her NetOnNet har en ledende markedsposisjon.

Det åpner svært interessante muligheter for en ledende utfordrer som jobber hardt for å tilby kundene lave priser. Jeg gleder meg veldig til å begynne i min nye rolle som leder av NetOnNet i Norge og til å bli kjent med mine nye fantastiske kollegaer. Sammen skal vi skape magiske øyeblikk, sier Trygve Hillesland i en pressemelding.

Stort potensial i Norge

Administrerende direktør i Netonnet, Susanne Holmström, setter sin lit til Hilleslands erfaring og kunnskap om både hjemmeelektronikk og det norske markedet. Hun mener det finnes et stort potensial for at Netonnet skal kunne vokse i det norske markedet.

Vi vil fortsette vår vekstreise i Norge, samtidig som vi skal videreutvikle vår ledende posisjon som utfordrer og tilbyr kunder lave priser – akkurat som NetOnNet har gjort i Norge siden 2006. Trygve Hillesland har høy kunnskap både om hjemmeelektronikkbransjen og det norske markedet, noe vi synes er veldig spennende. Med sin erfaring, kompetanse og sterke drivkraft vil Trygve være et viktig tilskudd, både til NetOnNets ledergruppe og til å lede vår fortsatte ekspansjon i Norge, sier Holmström.

Hillesland tiltrer sin nye rolle 1. august 2023.

Del artikkel: